budget_panorama
Anders Johansson sågar sina tidigare partikamrater i SigtunaFoto: Socialdemokraterna/Linda Håkansson

Sågningen av förre kommunalrådet: – Pinsamt förfarande

Förre kommunalrådet Anders Johansson spar inte på krutet i en diskussion på Facebook med sin tidigare partikollega David Lundqvist (S) som kallas Bagdad Bob av Johansson samt att hela förfarandet i fullmäktige anses pinsamt förfarande för majoriteten.

centrum_artikel

Förre fullmäktigeordföranden David Lundqvist (S) har inte gjort det till en hemlighet att Olov Holst inte borde ha låtit sig nomineras i samband med KSO-omröstningen. Men det ger inte förre kommunalrådet Anders Johansson mycket för. I en diskussion de båda emellan på Facebook sågar Anders totalt både sitt partis agerande i fullmäktige och Lundqvist. På en fråga om Anders vet varför Holst ställde upp i svarar Anders följande:
– David- nej, jag har ingen aning om det. Men om det är så att Holst bara har garanterat stöd från 19 mandat så framstår det för mig, och förmodligen för alla andra utomstående betraktare, som än mer obegripligt att Ibo inte är vald som KSO från 1/1 2016. Jag måste säga att rollen som Bagdad Bob inte klär dig speciellt bra.

”Busenkelt”
Johansson nöjer sig dock inte med att kalla Lundqvist för Bagdad Bob utan hela förfarandet med att inte få Khalifa valt kallar han för ”Pinsamt”.
– Man kan tycka illa om oppositionen och deras beteende, men det ska inte spela någon roll för det är bara att rösta igenom sin kandidat så får oppositionen stå där med ytterligare en förlust att lägga till de andra. Det är ju busenkelt.

Även att lansera ett extra KF utan att rösta igenom valet av Khalifa sågas av Johansson:
– Man ”äger” trots allt frågan själv och kan strunta i den bångstyriga oppositionen. Men icke, inte heller denna gång lyckas ”majoriteten” välja ny KSO från 1/1 2016… Om man efter detta inte begriper att hela förfarandet är pinsamt och ett mycket större problem för ”majoriteten” än för oppositionen, då är man antingen en grav verklighetsförnekare eller så begriper man sig inte på politik för fem öre. Båda är lika tragiska.

märsta.nu har sökt David Lundqvist för en kommentar.

centrum_helsida2020
connys_helsida
2020_helsida
corner_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
skanela_event_helsida
defacto_helsida
kkdk_helsida
helsida
meko_helsida
boisigtuna
skanela_event_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider
nrh
budget_outsider
laddplats_out
kkdk_outsider
personal_outsider
corner_outsider
speedy_vinter2020_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out