aldreomsorg_sigtunakommun_pan
Här bodde Mohammed Belkaid innan han träffade den svenska kvinnan som bodde på Tingvalla och sedermera blev hans fru. Foto: Belgisk Polis

Så hamnade Belkaid i ISIS

Mohammed Belkaid hamnade i Märsta av en slump, han sålde kläder på marknader och åkte till Spanien där han träffade den svenska kvinnan som han sedan gifte sig med.

Den algeriska tidningen Ennhar Online har besökt förre tingvallabon Mohammed Belkaids hemby Hussein Det som ligger utanför huvudstaden Alger. Interpol har bett algerisk polis att ta fram information om Belkaid och det som framgår är att han sålde kläder på marknader i Alger, han reste sedan till Spanien dör han träffade en svensk kvinna som sedan blev hans fru. De bodde tillsammans på Tingvalla i flera år innan han försvann senhösten 2013. Han hamnade i Belgien där han umgicks med marockanska invandrare och de ska ha övertalat honom att gå med i Dash (ISIS), enligt tidningen.

connys_helsida
storemore_helsida

Höjt pris på tilläggsavgift

Nyheter SL höjer tilläggsavgiften till 1 850 kronor från och med den 2 april. Detta beslutades av Trafiknämnden i november förra året med syftet att minska fuskåkandet och öka intäkterna för kollektivtrafiken.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Nya arkeologiska fynd på Stora Torget

Nyheter Under en arkeologisk undersökning på Stora Torget i Sigtuna under en kylslagen vårvecka i mars upptäcktes en äldre stensatt generation av torget under den nuvarande grusbelagda ytan. Schaktningarna utfördes i samband med att nya belysningsfundament och elkablar skulle installeras.

sd_pask_helsida
brobygget_pask

Trenden vänder: Arbetslösheten ökar i kommunen

Nyheter Enligt ny statistik från Arbetsförmedlingen har arbetslösheten ökat både i Sigtuna kommun och i hela Stockholms län. Under februari månad noterade Sigtuna kommun en total arbetslöshet på 8,9 procent, en ökning med 0,5 procentenheter jämfört med samma period föregående år. Liknande trend syns även i resten av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_pask_outsider
outsider_aldreomsorg
connys
stentekompani_outsider
pantamera_out
sd_pask_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
storemore_out