defacto_pan2020
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Rymningsförsök avstyrdes från Migrationsverket

Ett flertal personer försökte tidigt i morse fly från Migrationsverket men stoppades i sista stund enligt uppgift till märsta.nu

Det var vid 5-tiden i morse som ett flertal personer försökte rymma från Migrationsverket men upptäcktes i sista stund enligt uppgift till märsta.nu. Fem personer ska ha försökt barrikaderade sig i ett rum och skulle forcera ett fönster. Polis fick sedan bryta sig in och använda pepparspray för att ta kontroll över situationen.

Polisen bekräftar flyktförsöket under morgonen men har knapphändiga uppgifter. De som försökte rymma har placerats på annat håll i länet.

coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

2020_helsida
defacto_helsida
speedy_helsida
festspec_corona_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

marina_helsida
centrum_helsida2020

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

happy_homes_mars
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider