defacto_pan
Foto: Arkivbild/Daniel Iskander

Rymningsförsök avstyrdes från Migrationsverket

Ett flertal personer försökte tidigt i morse fly från Migrationsverket men stoppades i sista stund enligt uppgift till märsta.nu

Det var vid 5-tiden i morse som ett flertal personer försökte rymma från Migrationsverket men upptäcktes i sista stund enligt uppgift till märsta.nu. Fem personer ska ha försökt barrikaderade sig i ett rum och skulle forcera ett fönster. Polis fick sedan bryta sig in och använda pepparspray för att ta kontroll över situationen.

Polisen bekräftar flyktförsöket under morgonen men har knapphändiga uppgifter. De som försökte rymma har placerats på annat håll i länet.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

ica_oktober
EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

fme_oktober
connys
defacto_outsider
colorama_april2
nrh