sportfiske_jubileum

Störningar i tågtrafiken under påsk

Under påskhelgen kommer det att genomföras arbete på spår både i Märsta och i Solna-Stockholm som kan påverka tågtrafiken till och från Märsta.

rosta_sigtuna2

Tågtrafiken påverkas under påskhelgen med anledning av underhållsarbete av Trafikverket. I Märsta kommer man att arbeta med spåren vid korsningen Brobyvägen, där kommer även järnvägsövergången att hållas stängd till och med skärtorsdag.

Trafikverket meddelar att arbete också kommer att ske på sträckan Stockholm Central-Solna vilket kommer påverka framkomlighet för både fjärr- och regionaltåg samt Arlanda Express. Det handlar om trafiksäkerhets- och kapacitetshöjande arbeten i flera etapper, bland annat ska signalsystemet förbättras så att kapacitet och hastighet kan ökas. Trafikverket uppmanar tågresenärer att ha koll på eventuella störningar via sin tågoperatör och att man är ute i god tid med planering av tågresa.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

happyhomes_2019
rosta_sigtuna2
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

oppning_helsida

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

nationaldag_helsida
varfest_helsida
moderaternamaj
bonava_maj_helsida
v_eu_helsida
mp_eu
sh_oppet
connys
sh_bovard_out
oppning_outsider
defacto_outsider
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
fme_outsider
rosta_sigtuna
nrh
nationaldag_out
sap_outsider_eu
v_eu