center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi

Risk för kraftigt regn

SMHI meddelar att det finns risk för lokala skurar som kan ge uppemot 50 mm regn i eftermiddag. De östra kommundelerna ser ut att påverkas.

Under eftermiddagen kan det komma så mycket som 50 mm regn i kommunen, SMHI har gåt ut med ett riskmeddelande om kraftig nederbörd. Skurarna är väldigt lokala, exempelvis visar prognosen vid 12-tiden ingen nederbörd alls i delar av Sigtuna kommun, men kan falla i andra delar. Den kraftiga nederbörden kan även leda till översvämmade källare. Möjligtvis kan det falla regn i kommunens norra och östra delar då ett regnområde drar förbi från sydost till nordost.

connys_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

eldsjal-helsida
defacto_helsida
andersojag
centrum_helsida2020

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

2020_helsida
helsida_var2021
bostad_helsida
mp_host_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
mp-outsider
connys
swedol_outsider
bostad_outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
nrh
andersojag_outsider