defacto_pan2020

Rekordsurfande på märsta.nu 2015

2015 läggs till historien som det bästa någonsin för märsta.nu med mer än 4,7 miljoner klick på sidan.

centrum_artikel

Över 4,7 miljoner klick svarade ni läsare för under 2015 på märsta.nu. När vi summerar årsstatistiken framgår att 466 000 unika besök gjordes vilket resulterade i 2,5 miljoner totala besök. Ökningen för helåret för unika besök är 13 procent, 16 procent för totala besök och 13 procent för sidvisningar, alltså antalet gånger en sida visats. Om vi går tillbaka till 2013 så har märsta.nu gått från 286 000 unika besök. Den mest välbesökta månaden var december med 92 000 unika besök. Nu återstår att se om vi kan toppa läsandet under 2016. Då krävs i snitt 7000 besök om dagen under de 366 dagarna som vi har detta år. Hittills snittar vi 8400 besök om dagen…

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
sigtunastad_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

speedy_vinter_helsida

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh