moderat_sommar
Foto: Pressbild/SAS
Mattias AskersonFoto: Henrik Nero/Moderaterna

Regeringen får kritik för SAS-flytt av direktlinje

Arlanda tappar sin direktlinje till SAS och nu får regeringen kritik både från Stockholms handelskammare och Utbildning- och arbetsmarknadsnämndens ordförande Mattias Askerson (M).

centrum_artikel

SAS flyttar sin direktlinje mellan Arlanda-Los Angeles till Kastrup i Köpenhamn enligt Stockholms handelskammare. Nu får regeringen kritik för problem med den svenska flygskatten och avsaknaden av en tydlig strategi från regeringen avseende Arlanda:
– Regeringen måste ta nyheten på allvar och agera för att på riktigt förbättra flygets förutsättningar. Nu när konkurrensen hårdnar och dessutom konjunkturen mattas av behövs krafttag för att främja jobb och företagande, säger Andreas Hatzigeorgiou, VD på Stockholms handelskammare.

Lokalt i Sigtuna kommun riktar Mattias Askerson (M), kritik mot regeringen. Han skriver att det är dags för regeringen och infrastrukturminister Tomas Eneroth att agera.
– Arlanda är i behov av stora infrastruktursatsningar såväl som en politik som möjliggör fler flygförbindelser till Stockholm. Miljöpartiet och deras symbolpolitik får inte förlama beslutsfattande om viktiga investeringar i Arlanda. Det är dags att agera!

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
spedition_sigtuna
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
marina_helsida
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
kaa_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider