centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Rånförsök mot guldbutik i Valsta

Guldbutiken i Valsta Centrum utsattes för ett rånförsök under förmiddagen och en person uppges skadad.

defacto_jul_artikel
Vid 11.10 kontaktades märsta.nu av bilister som åk på 263 vid Pinbacken. De berättade om att fotanglar lagts ut i vägbanan. Kort därpå larmas polisen till ett rån i Valsta Centrum, det visar sig vara Guldbutiken som är utsatt. Enligt Polisen ska gärningsmännen inte fått med sig något byte men butiksinnehavaren blev slagen av rånarna och får vård inne på vårdcentralen, det är oklart hur omfattande skadorna är. Gärningsmännen försvann i en vit Volvo, oklart i vilken riktning. Polisen har spärrat av ett område utanför Valsta Centrum i riktning mot Valstavägen och centrum hålls stängd tillsvidare.
Snabbt förlopp
Nya uppgifter till redaktionen från ett vittne gör gällande att en svart bil, troligtvis Volvo eller Passat stannade utanför apoteksentrén och fyra maskerade män hoppade ut. Dessa ska ha varit inne i centrumet max 45 sekunder och på den tiden sprungit in och ut från butiken. I butiken krossades en massa rutor och innehavaren attackerades, han ska ha blivit huggen med en kniv minst en gång.
– Det gick jättefort, jag försökte springa efter för att ta registreringsnummer, säger en läsare till märsta.nu
ica_oktober
greeknighthelsida
fme_oktober

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

trainingpartner_jobb_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
tp_helsida
defacto_jul
julbord_helsida
nrh
connys
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
colorama_april2
tp_outsider
julbord