eldsjal2024_pan
Polisen spanar efter gärningsmännen som attackerade Pressbyråns personal. Foto: Jamshid Jamshidi

Pressbyråattacken: Ingen gripen

Ingen har ännu gripits för attacken på Pressbyråns personal i Valsta meddelar Norrortspolisen: - Spaningsarbetet pågår men vi har inte fått tag i dem än, säger Kåre Wegersjö på Norrortspolisens informationstjänst.

centrum_artikel_host
Norrortspolisen har ännu inte lyckats gripa de tre gärningsmän som attackerade personal på Pressbyrån i Valsta. En stor insats med bland annat helikopter sökte efter gärningsmännen som försvann i en silver Opel från Valsta Centrum. Kåre Wegersjö, presstalesman vid Norrotspolisen, uppger att personerna inte heller är identifierade i skrivande stund. Polisen har tagit del av övervakningskameror i Valsta samt pratat med vittnen.
Nekades spel
Bakgrunden till attacken ska ha varit att de tre ungdomarna nekats spel i i Pressbyrån. De lämnade då kiosken och återvände för att hämnas. Personal utsattes för stenkastning och även en pinne och en mopp kan ha använts i misshandeln mot dem. Blod låg på golvet utanför Pressbyrån efter misshandeln vilket tyder på att personalen attackerats även utanför. Rubriceringen avser grov misshandel. Signalementet på en av gärningsmännen var: i 18-årsåldern, 180 cm lång och bar Real Madrid-tröja. Polisen hoppas att man får in fler observationer från brottsplatsen samt att någon kan berätta om vart gärningsmännen håller hus.
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Nyheter Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Nyheter Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Resnär upptäckt med större mängd pengar

Nyheter En incident med misstänkt penningtvätt har inträffat på Arlanda flygplats. Vid klockan 09:49 den 19 april upptäckte tullpersonal en resenär med en betydande mängd kontanter i sin väska.

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Nyheter Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
nrh_sigtuna