bostadsformedling
Polisen spanar efter gärningsmännen som attackerade Pressbyråns personal. Foto: Jamshid Jamshidi

Pressbyråattacken: Ingen gripen

Ingen har ännu gripits för attacken på Pressbyråns personal i Valsta meddelar Norrortspolisen: - Spaningsarbetet pågår men vi har inte fått tag i dem än, säger Kåre Wegersjö på Norrortspolisens informationstjänst.

centrum_artikel
Norrortspolisen har ännu inte lyckats gripa de tre gärningsmän som attackerade personal på Pressbyrån i Valsta. En stor insats med bland annat helikopter sökte efter gärningsmännen som försvann i en silver Opel från Valsta Centrum. Kåre Wegersjö, presstalesman vid Norrotspolisen, uppger att personerna inte heller är identifierade i skrivande stund. Polisen har tagit del av övervakningskameror i Valsta samt pratat med vittnen.
Nekades spel
Bakgrunden till attacken ska ha varit att de tre ungdomarna nekats spel i i Pressbyrån. De lämnade då kiosken och återvände för att hämnas. Personal utsattes för stenkastning och även en pinne och en mopp kan ha använts i misshandeln mot dem. Blod låg på golvet utanför Pressbyrån efter misshandeln vilket tyder på att personalen attackerats även utanför. Rubriceringen avser grov misshandel. Signalementet på en av gärningsmännen var: i 18-årsåldern, 180 cm lång och bar Real Madrid-tröja. Polisen hoppas att man får in fler observationer från brottsplatsen samt att någon kan berätta om vart gärningsmännen håller hus.
happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
översiktsplanen 2021

Så kan framtidens kommun se ut

Nyheter Just nu kan man tycka till om den nya översikiktsplanen som kommunen ska ta fram. märsta.nu har djupdykt i vad kommuninvånare önskar sig.

brobygget_midgard_helsida
Extra

Bil utsattes för stenkastning

Blåljus En bil utsattes under natten för stenkastning: - Det är en anmälan om skadegörelse mot bil upprättat, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

helsida_sommarlov
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out