eldsjal2024_pan
Jakten gick vidare i Steninge Backe den misstänkte sedan ska ha gripits. Foto: Insändarbild
Foto: MMS-Bild

Polisjakt efter misstänkt drograttfyllerist

Vittnen larmade polisen om påverkade personer vid biltvätten i Circle K. Personerna åkte iväg och en polisjakt inleddes. De stannade sedan vid ett skogsparti och flydde till fots: - En person har gripits, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Strax efter klockan 21 på måndagen larmade vittnen polisen om att fyra personer som uppfattades som påverkade satte sig i ett fordon vid biltvätten vid Circle K i Märsta.

Flydde till fots
När polisen anlände till platsen åkte bilen iväg – och ett kortare efterföljande inleddes. Färden tog slut vid Steninge backe.
– Bilen stannar vid ett skogsparti och någon sprang iväg, säger Sven-Erik Olsson vid polisens ledningscentral i Stockholms län.

Ett flertal polispatruller och deltog till slut i sökandet efter männen och polisen ska ha fått tag i minst en person. En husrannsakan i bilen genomfördes därefter.
– En är gripen för narkotikabrott, det finns övervakningsfilmer som vi ska gå igenom så det kan säkert blir mer än så, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral på tisdagsmorgonen.

Uppdaterad kl. 8.12

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna