sommar
Foto: MMS-Bild

Polisinsats vid stationen

Polisen har ett flertal polispatruller vid Märsta station under tisdagskvällen.

marstakalaset_artikel

Polis har en insats vid Märsta station. Enligt vittnesuppgifter rör det sig om 4-5 polisbussar som står vid stationen. Det är oklart vad det är för typ av insats i skrivande stund. Enligt uppgift till redaktionen ska två personer ha förts in i en av polisbussarna.

märsta.nu söker Polisen för kommentar

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

sommar
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sigtunavatten_standard
colorama_april2
arlanda_golf_juli
defacto_helsida
sommar_centrum

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
marstakalas_helsida
sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april