center_pan21
Foto: MMS-Bild

Skottljud var fyrverkerier

Polis utreder skottljud i valstaområdet under kvällen.

Polis larmades till Valstaområdet under tisdagskvällen sedan boende ringt in om misstänkta skottljud. En helikopter skickades upp i luften en stund. Polispatruller pratade även med boende i området. Det visade sig med största sannolikhet vara fyrverkerier och ingen skottlossning. Ärendet avslutades vid 20.30.

andersojag
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

bostad_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
eldsjal-helsida
helsida_var2021

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
nrh
andersojag_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
connys