centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Polis sköt varningsskott i Märsta

Polis som skulle hjälpa en man som misshandlades i natt fick försvara sig genom att skjuta ett varningsskott, skriver DN på morgonen.

defacto_jul_artikel

Strax efter klockan 1 fick polis larm om att en man utsattes för misshandel i centrala Märsta. När patrullen skulle hjälpa mannen gick denne istället till attack med ett vapen. Polisen kände sig då tvingad att skjuta ett varningsskott, enligt Mats Brännlund, vakthavande befäl på Polisens regionledningscentral. Enligt DN var det en soft air gun som målsäganden hotade patrullen med. Mannen greps misstänkt för olaga hot, för misshandeln finns ingen misstänkt.

julbord_helsida

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

greeknighthelsida
fme_oktober
tp_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
defacto_jul
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
bildådet

Ordförande: Ingen förhöjd risk mot Vikingahallen

Nyheter Skånelaiter som varit oroliga efter händelsen i lördags då en bil körde in genom fasaden kan vara lugna: - Polisen betraktar det som en isolerad händelse och det finns ingen förhöjd risk på Vikingahallen, skriver ordföranden Magnus Larsson på Facebook.

julbord
nrh
connys
colorama_april2
tp_outsider
valsta_tomte_outsider
julshow_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider