defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Polis sköt varningsskott i Märsta

Polis som skulle hjälpa en man som misshandlades i natt fick försvara sig genom att skjuta ett varningsskott, skriver DN på morgonen.

centrum_artikel

Strax efter klockan 1 fick polis larm om att en man utsattes för misshandel i centrala Märsta. När patrullen skulle hjälpa mannen gick denne istället till attack med ett vapen. Polisen kände sig då tvingad att skjuta ett varningsskott, enligt Mats Brännlund, vakthavande befäl på Polisens regionledningscentral. Enligt DN var det en soft air gun som målsäganden hotade patrullen med. Mannen greps misstänkt för olaga hot, för misshandeln finns ingen misstänkt.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
mordet i rävsta

Tredje mordet på ett halvår

Nyheter Lokalpolisområdeschef Christoffer Bohman kommenterade på måndagskvällen det tredje mordet i kommunen inom loppet av ett halvår: - Jag har full förståelse för att händelserna i natt och under den senaste tiden skakar om samhället, sa han till SVT Stockholm.

branden på SSHL

Sista delarna av aulan rivs

Nyheter Under eftermiddagen pågick eftersläckning och rivning av aulan i SSHL: - Vi är många som sörjer den vackra byggnaden, som varit en symbol och viktig samlingslokal för skolan i alla år. Tack för allt stöd som har flödat in under dagen, skriver SSHL i ett uttalande.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider