eldsjal2024_pan
Foto: Magnus Granhagen
Vägen är avstängd tills dess att teknisk undersökning och bärgning skett. Foto: Magnus Granhagen
Brandkår arbetar på platsen. Foto: Magnus Granhagen
Bilen var kraftigt demolerad. Foto: Magnus Granhagen

Vittnen brottade ner påverkad förare

Vittnen hjälpte polis att gripa en förare som krockat på Lyckostigen under onsdag kväll: - Civila personer gick efter föraren från Lyckostigens busshålls plats där olyckan skedde och brottades ner honom vid Tingvalla 30C. En person sprang tillbaka och visade polisen vägen till föraren, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu

centrum_artikel_host

En bil som enligt uppgift färdades mycket fort körde in i refugen på Tingvallavägen, därefter snurrade den runt och slog i trottoaren. Föraren ska ha lämnat sin bil och avvikit från olycksplatsen.
– Det gick inte i 50 det där. Bilen snurrade runt och det tog säkert 100 meter innan den stannade, säger ett vittne.

Enligt nya uppgifter ska civila personer ha förföljt mannen från Lyckostigen till Tingvallavägen 30 där han sedan brottades ner. En av personerna ska sedan ha sprungit tillbaka till olycksplatsen och visat vägen till föraren. Polisen uppger på torsdag morgon att föraren är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika och brott mot knivlagen. 

Uppdaterad kl. torsdag kl 7.56

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider