moderaterna_juni

Plan med 200 passagerare nödlandade

Under morgonen gick haverilarm på Arlanda sedan det kommit rök ur en cockpit på ett plan som fick nödlanda, rapporterar Expressen.

Ett plan fick nödlanda kring 8.30-tiden efter att det rykt från cockpit. Planet landades på ett speciellt ställe för att evakueras rapporterar Expressen:
– Vi har eskorterat flygplanet fram till gate där passagerarna släpps av. Ingen person ska ha skadats, säger Göran Norman, ledningsoperatör vid räddningstjänsten till tidningen.

Det ska röra sig om en Boeing 737 med 200 passagerare.

varen2018
sportfiskebanner2

Trafikstrategin får vänta

Nyheter Kommunen avbryter arbetet med att ta fram en trafikstrategi, detta för att en ny översiktsplan kommer att tas fram under kommande mandatperiod.

vuxenutbildning2
brf_englamarken
februari
bildextra!

Ymer äldreboende kvalitetssäkrat – som först i landet

Nyheter Ymer äldreboende har kvalitetssäkrats. Detta som första särskilda boendet i Sverige. – Både vi chefer och medarbetare är mycket stolta över vårt verifikat och det arbete vi genomfört här på Ymer för att nå dit, säger enhetschefen Iris Fichter von Eichwald.

EXTRA

uppdaterad Attacken mot sommarfritids: Uruselt

Politik Socialdemokraterna fortsätter kritisera den moderatledda kommunledningen för att Rävsta sommarfritids begränsas till bara vissa utvalda skolbarn: - Vill man som förälder försöka boka en eller flera av de 35 fria platserna som finns så kostar det 300 kr per barn. Socialdemokraterna har sedan länge beslutat om att skolan i Sigtuna ska vara helt kostnadsfri. Detta är uruselt, säger Marie Axelsson (S) oppositionsråd, i ett pressmeddelande.

valet2018

Besparingar att vänta 2019: Kan inte lova allt till alla

Politik Budgetramarna för 2019 behandlas just nu i kommunen och de första tecknen för kommande år är att det väntas nya besparingar:- Vi kommer även fortsättningsvis vara tvungna att göra tuffa prioriteringar. Detta gäller samtliga partier, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys
vuxentutbildning
comitini_banner
standard_ridskola
objekt2
val2018
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
objekt4
objekt3
outsider_defacto
outsider_moderat