centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Pistolrån på Pressbyrån

Pressbyrån rånades under söndagskvällen av en person som ska ha varit beväpnad med något pistolliknande föremål och en kniv: - Eftersök pågår, sa vakthavande befäl Mats Almqvist vid Polisen i Stockholm till märsta.nu.

centrum_artikel_host

Polisen larmades till Pressbyrån på Märsta station strax efter klockan 20.00 på söndagen sedan en ensam gärningsman rånat kiosken. Enligt Mats Almqvist, vakthavande befäl vid Polisens ledningscentral, ska det ha varit ett fullbordat rån:
– Man har fått med sig något, säger han.

Gärningsmannen ska vid rånet ha visat upp ett pistolliknande föremål samt en kniv. Ingen person ska vara fysiskt skadad men en ambulans kördes fram. Polis sökte efter gärningsmannen i området som försvann till fots.

Under måndag morgon meddelat Polisen att gärningsmannen ska ha fått med sig en summa kontanter, det fanns även ett vittne i butiken som man har talat med. Personen som arbetade skadades inte fysiskt men chockades. En förundersökning om rån alternativt grovt rån är inledd.

Uppdaterad kl. 7.52

 

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Resenär betalade inte för flyget

Nyheter En incident av ovanlig karaktär inträffade tidigt på måndagsmorgonen vid Sveriges största flygplats, Arlanda, när en ankommande resenär greps misstänkt för ringa bedrägeri.

steningekompani_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Nyheter En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host