centrum_panorama2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Personrån i Sigtuna

En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

Polis larmades till ett personrån i Sigtuna vid 16.20-tiden:
– Det är några som visat upp ett vapenliknande föremål och sedan rånat en person på en mobiltelefon, de lämnade sedan platsen i en bil, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

Minst tre polispatruller deltog i jakten efter rånarna men utan resultat var beskedet kring 18-tiden. Rånet skedde i närheten av kyrkogården i centrala Sigtuna. Målsägande skadades inte fysiskt, en anmälan om rån upprättades och polisen har hållit förhör.

festspec_host2020_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
boisigtuna
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
connys_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
nrh
swedol_outsider