centrum_jul_panorama
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Man rymde från permission

Polisen har en insats i Sigtuna med anledning av en rymning från Kriminalvården.

centrum_jul_artikel

Enligt uppgift till märsta.nu pågår en insats i Sigtuna med anledning av en rymning från Kriminalvården. Även en polishelikopter deltar i insatsen och polisen har spärrat av en gata i centrala staden. Längs Märstavägen stannar man fordon och bussar för att söka igenom om man hittar den som rymt.

Enligt Aftonbladet har rymningen skett i samband med en permission. Mannen ska ha sprungit ifrån tre kriminalvårdare, de jagade honom i tre minuter till fots innan man insåg att han försvunnit. Rymlingen ska inte vara farlig för allmänheten enligt tidningens rapportering.

Polisen meddelar vid 14.40-tiden att sökningarna hittills varit resultatlösa. Ärendet kommer att hanteras vidare hanteras av Kriminalvården.

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
centrum_jul_helsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

julbord_helsida

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

colorama_jul

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

defacto_jul
ica_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
fme_oktober

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
connys
tp_outsider
nrh