centrum_jul_panorama
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Man rymde från permission

Polisen har en insats i Sigtuna med anledning av en rymning från Kriminalvården.

defacto_jul_artikel

Enligt uppgift till märsta.nu pågår en insats i Sigtuna med anledning av en rymning från Kriminalvården. Även en polishelikopter deltar i insatsen och polisen har spärrat av en gata i centrala staden. Längs Märstavägen stannar man fordon och bussar för att söka igenom om man hittar den som rymt.

Enligt Aftonbladet har rymningen skett i samband med en permission. Mannen ska ha sprungit ifrån tre kriminalvårdare, de jagade honom i tre minuter till fots innan man insåg att han försvunnit. Rymlingen ska inte vara farlig för allmänheten enligt tidningens rapportering.

Polisen meddelar vid 14.40-tiden att sökningarna hittills varit resultatlösa. Ärendet kommer att hanteras vidare hanteras av Kriminalvården.

greeknighthelsida
happyhomes_2019
ica_oktober

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

fme_oktober

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

tp_helsida
centrum_jul_helsida
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
tp_outsider
colorama_april2
connys
julbord
greeknight_outsider