defacto_pan2020
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Man rymde från permission

Polisen har en insats i Sigtuna med anledning av en rymning från Kriminalvården.

centrum_artikel

Enligt uppgift till märsta.nu pågår en insats i Sigtuna med anledning av en rymning från Kriminalvården. Även en polishelikopter deltar i insatsen och polisen har spärrat av en gata i centrala staden. Längs Märstavägen stannar man fordon och bussar för att söka igenom om man hittar den som rymt.

Enligt Aftonbladet har rymningen skett i samband med en permission. Mannen ska ha sprungit ifrån tre kriminalvårdare, de jagade honom i tre minuter till fots innan man insåg att han försvunnit. Rymlingen ska inte vara farlig för allmänheten enligt tidningens rapportering.

Polisen meddelar vid 14.40-tiden att sökningarna hittills varit resultatlösa. Ärendet kommer att hanteras vidare hanteras av Kriminalvården.

2020_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
meko_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh