bovard_sh
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Pådrag för inbrott

Polis sökte av fordon och personer på Valstavägen under kvällen: - Det var ett inbrott som anmäldes, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

rosta_sigtuna2

Polis fick in larm om inbrott vid 18-tiden på en adress i Valsta, men anledning av det stannade man fordon för kontroll i höjd med Buregatan på Valstavägen under en tid. Vid 19.20 var insatsen avslutad från polisens sida, ingen person hade gripits:
– Det är lite oklart vad som har hänt, vi fick in det via Polisens kontaktcenter, men det är rubricerat som inbrott så får vi se vad det slutar i senare, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

nationaldag_helsida
v_eu_helsida
eu_sap
oppning_helsida
rosta_sigtuna2
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida
varfest_helsida
mp_eu

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

sh_oppet
oppning_outsider
connys
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
mp_eu_outsider
fme_outsider
v_eu
rosta_sigtuna
ridskola2019_outsider
nrh
bonava_maj_outsider
nationaldag_out
colorama_april
sh_bovard_out
sap_outsider_eu