julbanner
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Pådrag för inbrott

Polis sökte av fordon och personer på Valstavägen under kvällen: - Det var ett inbrott som anmäldes, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

Polis fick in larm om inbrott vid 18-tiden på en adress i Valsta, men anledning av det stannade man fordon för kontroll i höjd med Buregatan på Valstavägen under en tid. Vid 19.20 var insatsen avslutad från polisens sida, ingen person hade gripits:
– Det är lite oklart vad som har hänt, vi fick in det via Polisens kontaktcenter, men det är rubricerat som inbrott så får vi se vad det slutar i senare, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

icavalsta_julbanner
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

fme_jul
julbanner2
defacto_host2018
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

happy_homes_juli
lager_bilnet
objekt4
vanster_jul
colorama_vinter
objekt3
outsider
connys
sigtunavatten_standard
nrh_lania
objekt2
komvuxq3_4
funkis_2