abs_pask
Foto: Daniel Iskander

Omhäktning för de misstänkta på Tingvalla

De två som greps och anhölls för olaga frihetsberövande på Tingvalla häktades om under fredagen: - Jag fick åtalsförlängning till 11:e december, säger åklagarn Yngve Rydberg till märsta.nu

centrum_artikel

Under fredagen begärde åklagaren Ynge Rydberg åtalsförlängning för de två gripna på Tingvalla för två veckor sedan. De två gripna, en från Märsta och en från en kommun söder om stan häktades lördagen 14:e november, två dagar efter att de greps och anhölls misstänkta för olaga frihetsberövande. Omständigheterna lyder ännu under förundersökningssekretess och vem målsäganden är framgår inte, när åtal väcks och förundersökningen blir offentlig kommer bilden att klarna mer för allmänheten.

happy_homes_mars
centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
coronakrisen

Biljettkontrollerna pausas

Nyheter SL pausar sina biljettkontrollanters arbete från och med denna vecka: - På grund av smittspridningen behöver vi alla hjälpas åt att hålla avstånd i kollektivtrafiken, säger Suss Forssman Thullberg, kommunikationschef på trafikförvaltningen.

marina_helsida
coronakrisen

Valstadagen ställs in

Nyheter Valstadagen ställs in, det beskedet gav SigtunaHem under förmiddagen: - På grund av den rådande situationen med coronaviruset så måste vi dock tyvärr – å föreningen Valsta utvecklings vägnar – meddela att evenemangen ställs in, säger projektledare Lola Svensson.

ridskola2020_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
nrh
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider