sommar
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Olycka på E4:an vid Märsta

Två bilar har krockat på E4 södergående strax efter Märstapåfarten.

marstakalaset_artikel

Det är mycket stor påverkan på trafiken på E4:an södergående efter en olycka strax söder om Märsta. Två personbilar har krockat och de står i vänster körfält. En person i bilen klagar på nacksmärta. Enligt Trafikverket pågår störningarna förbi olycksplatsen till och med 17.30.

Artikeln uppdateras

 

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

sommar
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
sommar_centrum

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

marstakalas_helsida
colorama_april2
ica_valsta_choklad
colorama_april
nrh
defacto_outsider
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
connys