defacto_pan2020

Olycka på E4:an mot Märsta

Långa köer uppstod mellan Väsby och Märsta under eftermiddagsrusningen.

centrum_artikel

Två bilar krockade vid Rosersberg/Stora Wäsby vilket orsakade långa köer mot Märsta. Köerna sträckte sig hela vägen ner till Glädjen. Först vid 16-tiden var det upprensat förbi olycksplatsen men det råder fortfarande köer mellan Väsby-Märsta.

Uppdaterad kl. 16.22

marina_helsida
studeravidare_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

kcbygg_helsida
happy_homes_mars
stottasigtuna_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_helsida
valvet_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
nrh
marina_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider