defacto_pan
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Två skadade i trafikolycka

En trafikolycka med två fordon inträffade ca 16.45 på väg 263: - Det är två personer förda till sjukhus, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

marstakalaset_artikel

Stora framkomlighetsproblem uppstod i eftermiddagsrusningen på väg 263 förbi Til efter att två personbilar krockat vid infarten till Märstavägen. Köerna va kilometerlånga i båda riktningar förbi olycksplatsen. Först kring 18.30-tiden kommer vägen åter att vara öppen för trafik i samtliga körfält.

Enligt Polisen är det två personer förda till sjukhus, bägge ska färdats i ena bilen, en person i den andra bilen klarade sig med lättare skador och behövde inte söka sjukvård. Ingen person har ännu delgivits misstanke för trafikbrott men det kan göras i efterhand uppger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Uppdaterad kl. 18.20

happyhomes_2019
kontor_thaifong
marstakalas_helsida

Uppdaterad Tåg brann på Arlanda

Blåljus En stor räddningsinsats mobiliserades till Arlanda sedan ett tåg börjat brinna: - Det var en fläkt som gått varm och en vagn rökfylldes, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad

18-åring i swish-bedrägeri

Nyheter En 18-årig tjej från Märsta medverkade i höstas till ett sk swish-bedrägeri och fälls av tingsrätten i Malmö för penningtvättsförseelse.

Nye kommundirektören ska göra Sigtuna till bäst i Sverige

Nyheter 2030 ska Sigtuna kommun vara den mest attraktiva kommunen att bo, leva och verka i. Den som ska uppfylla det högst ställda målet är den nye kommundirektören Birgitta Pettersson: - Jag gillar högt satta mål, det ska kännas kittlande, säger Birgitta i ett pressmeddelande

arlanda_golf_juli

Färre sökte skuldsanering i kommunen

Nyheter Antalet personer som sökte skuldsanering i kommunen det första halvåret minskade något enligt Kronofogden: - Vi ser inga jättestora förändringar i det totala antalet som sökt skuldsanering hos kronofogden de senaste åren, säger Kjell-Åke Arvidsson, Budget- och skuldrådgivare i Sigtuna kommun

colorama_april2
sigtunavatten_standard

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sommar
sommar_centrum

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sportfiske_sommar
nrh
defacto_outsider
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
miljopris_outsider