defacto_pan
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Två skadade i trafikolycka

En trafikolycka med två fordon inträffade ca 16.45 på väg 263: - Det är två personer förda till sjukhus, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Stora framkomlighetsproblem uppstod i eftermiddagsrusningen på väg 263 förbi Til efter att två personbilar krockat vid infarten till Märstavägen. Köerna va kilometerlånga i båda riktningar förbi olycksplatsen. Först kring 18.30-tiden kommer vägen åter att vara öppen för trafik i samtliga körfält.

Enligt Polisen är det två personer förda till sjukhus, bägge ska färdats i ena bilen, en person i den andra bilen klarade sig med lättare skador och behövde inte söka sjukvård. Ingen person har ännu delgivits misstanke för trafikbrott men det kan göras i efterhand uppger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Uppdaterad kl. 18.20

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
ica_oktober
EXTRA

Fyra års fängelse för att ha försökt tända på skola

Nyheter En 23-årig man döms för grov mordbrand sedan han försökt sätta eld på Väringaskolan i Sigtuna. Mannen som var påverkad av både alkohol och läkemedel hade köpt bensin på den närliggande macken och kastade över skolfasaden innan tände eld.

Bergqvist om nya skolrankingen: Visar styrkor och svagheter

Politik märsta.nu rapporterade på onsdagen om Lärarförbundets ranking av skolkommunerna där Sigtuna är på plats 201: - Lärarförbundets ranking visar både våra styrkor och svagheter. Det som är mest positivt är att vår positiva kvalitetsutveckling håller i sig med förbättrade kunskapsresultat när det gäller andel godkända elever och meritvärde årskurs 9. Utifrån våra förutsättningar är vi bland de bästa i Sverige, det är helt fantastiskt, uppger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

fme_oktober

HSB startar försäljning i Sigtuna stadsängar

Bostad Nu startar försäljningen av BRF Silverskatten i Sigtuna stadsängar: - Sigtuna stadsängar, en helt ny stadsdel med målsättningen att vara Sveriges mest hållbara stadsdel, är ett mycket intressant område för oss, säger Catherina Fored vd på HSB Norra Storstockholm.

EXTRA

(S) kräver att Brodin betalar tillbaka pengar

Politik Socialdemokraterna kräver att Landsbygdsrådets ordförande Gill Brodin (C) betalar tillbaka pengar som hon kvitterat ut för Landsbygdsrådet i år.

connys
nrh
defacto_outsider
colorama_april2