defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Två skadade i trafikolycka

En trafikolycka med två fordon inträffade ca 16.45 på väg 263: - Det är två personer förda till sjukhus, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel

Stora framkomlighetsproblem uppstod i eftermiddagsrusningen på väg 263 förbi Til efter att två personbilar krockat vid infarten till Märstavägen. Köerna va kilometerlånga i båda riktningar förbi olycksplatsen. Först kring 18.30-tiden kommer vägen åter att vara öppen för trafik i samtliga körfält.

Enligt Polisen är det två personer förda till sjukhus, bägge ska färdats i ena bilen, en person i den andra bilen klarade sig med lättare skador och behövde inte söka sjukvård. Ingen person har ännu delgivits misstanke för trafikbrott men det kan göras i efterhand uppger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Uppdaterad kl. 18.20

studeravidare_helsida
studenten2020_helsida
marina_helsida
sommarlov_helsida
kcbygg_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

speedy_helsida
defacto_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

connys_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

nrh
studenten2020_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider