centrum_jul_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Odenplan öppnar på måndagen

På måndagen trafikerar pendeltågen återigen station Odenplan men City kommer att vara stängt meddelar SL.

defacto_jul_artikel

Odenplan kommer att öppna som vanligt 04.10 på måndag morgon. Rulltrapporna är nu säkra. Arbetet har pågått sedan fredagen med demontering, inspektion, återmontering och testkörning. Leverantören Otis har haft 20 specialister på plats för att utföra arbetet. Tre av rulltrapporna har rostangrepp men 16 kommer att öppna.
– Slutsatsen av veckans intensiva arbete är att vi kan öppna Stockholm Odenplan. Det är ett steg i rätt riktning men mycket arbete kvarstår på Stockholm City, säger Fredrik Cavalli-Björkman, trafikdirektör.

Gällande Stockholm City med 50 rulltrappor pågår fortfarande utredningen. Först när Otis fastställt orsaken kan man ge en prognos för när stationen kan öppna igen. Resenärer ombeds välja tunnelbana eller buss om man ska från Odenplan in mot City eller vice versa.

tp_helsida
julbord_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

sigtunavatten_standard

Klart med kommunal bostadsförmedling

Bostad Den nya bostadsförmedlingen som märsta.nu skrivit om tidigare startas upp av SigtunaHem: - Vi arbetar just nu med att utveckla den nya verksamheten. Tanken är att skapa en marknadsplats som underlättar för såväl bostadssökande som hyresvärdar genom att kombinera tillgänglighet och en hög servicenivå, säger SigtunaHems vd Göran Langer.

fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
happyhomes_2019
centrum_jul_helsida
ica_oktober
greeknighthelsida
greeknight_outsider
nrh
julbord
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
connys
colorama_april2