centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Nytt regnoväder över kommunen-Arlanda drabbat

Arlanda drabbades a kraftiga förseningar efter att ett nytt åskoväder drog in över kommunen under eftermiddagen.

centrum_jul_artikel

Sena eller inställa avgångar drabbade Arlanda i samband med eftermiddagens regn- och åskoväder. Så länge det förelåg risk för blixtar kunde planen inte tankas rapporterar Aftonbladet.
– Man får vänta med att tanka tills det inte föreligger risk för åska med blixtnedslag. Det kommer även leda till följdförseningar när trafiken kommer i gång, säger Hans Uhrus, presschef på Swedavia till tidningen.

Regner ska nu ha dragit iväg från hela kommunen enligt SMHI:s nederbördskarta. I morgon förmiddag ska det komma in ett nytt regnoväder som kan ge ca 5mm regn eller mer. Det ligger sedan kvar en risk för nederbörd resten av dagen.

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
greeknighthelsida
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

fme_oktober
ica_oktober
sigtunavatten_standard

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

colorama_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

tp_helsida
connys
tp_outsider
nrh
greeknight_outsider
julbord
trainingpartner_jobb_outsider