defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Nytt regnoväder över kommunen-Arlanda drabbat

Arlanda drabbades a kraftiga förseningar efter att ett nytt åskoväder drog in över kommunen under eftermiddagen.

marstakalaset_artikel

Sena eller inställa avgångar drabbade Arlanda i samband med eftermiddagens regn- och åskoväder. Så länge det förelåg risk för blixtar kunde planen inte tankas rapporterar Aftonbladet.
– Man får vänta med att tanka tills det inte föreligger risk för åska med blixtnedslag. Det kommer även leda till följdförseningar när trafiken kommer i gång, säger Hans Uhrus, presschef på Swedavia till tidningen.

Regner ska nu ha dragit iväg från hela kommunen enligt SMHI:s nederbördskarta. I morgon förmiddag ska det komma in ett nytt regnoväder som kan ge ca 5mm regn eller mer. Det ligger sedan kvar en risk för nederbörd resten av dagen.

sommar_centrum
colorama_april2
sigtunavatten_standard
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
kontor_thaifong
sommar
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

Kosten största boven till övervikt hos barn

Nyheter märsta.nu kunde i helgen rapportera om att övervikt och fetma ökar bland barnen i kommunen, men det är inte brist på fysisk aktivitet som är problemet utan kosten.

defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
colorama_april
sportfiske_sommar