defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Nytt regnoväder över kommunen-Arlanda drabbat

Arlanda drabbades a kraftiga förseningar efter att ett nytt åskoväder drog in över kommunen under eftermiddagen.

Sena eller inställa avgångar drabbade Arlanda i samband med eftermiddagens regn- och åskoväder. Så länge det förelåg risk för blixtar kunde planen inte tankas rapporterar Aftonbladet.
– Man får vänta med att tanka tills det inte föreligger risk för åska med blixtnedslag. Det kommer även leda till följdförseningar när trafiken kommer i gång, säger Hans Uhrus, presschef på Swedavia till tidningen.

Regner ska nu ha dragit iväg från hela kommunen enligt SMHI:s nederbördskarta. I morgon förmiddag ska det komma in ett nytt regnoväder som kan ge ca 5mm regn eller mer. Det ligger sedan kvar en risk för nederbörd resten av dagen.

centrum_host_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Askerson: Lögnaktigt utspel om social dumpning

Politik Kommunalrådet i Kramfors, Jan Sahlén (S), har orsakat stor uppståndelse inom stockholmspolitiken sedan han anklagat stockholmskommuner för social dumpning: - Det är ett lögnaktig utspel med en felaktig bildsättning av det arbete som görs på integrationsområdet i Sigtuna kommun, kontrar Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden.

ica_oktober
fme_oktober
happyhomes_2019

Lappade bilar på omskyltad pendlarparkering

Nyheter I somras gjorde Sigtuna om parkeringsbestämmelserna i Rosersberg, det har resulterat i flera lappade bilar om dagen: - Man har satt dit en skylt men markeringarna i vägen är kvar, säger en pendlarparkerare till märsta.nu

Klart med ny höjning av SL-kortet

Notiser Priset på SL-kortet högs efter nyår med 40 kronor: - Vi måste skaffa oss muskler för att möta sämre tider och kunna fortsätta med det framtidsbygge som vi är mitt inne i, säger regiontrafikrådet Kristoffer Tamsons (M) till Svenska Dagbladet.

defacto_outsider
nrh
connys
colorama_april2