center_pan21
Nordica trafikerar Arlanda-Lappland fyra gånger i veckan med start 1:a augustiFoto: Nordica

Nytt bolag trafikerar Norrland från Arlanda

Nordica som tidigare varit en del av polska LOT börjar trafikera inrikestrafik mellan Arlanda-Lappland.

Det estniska flygbolaget Nordica startade sina första flygningar 1:a augusti och har börjat trafikera sträckan Arlanda-Arjeplog-Gällivare som är en del av Trafikverkets upphandling. Nordica bildades 2015 och är idag Estlands största flygbolag. Man kommer att utföra flygningar även åt SAS och andra europeiska flygbolag. Trafiken mellan Arlanda-Lappland sker fyra dagar i veckan.

eldsjal-helsida
2020_helsida

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

defacto_helsida
mp_host_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

bostad_helsida
helsida_var2021
connys_helsida
andersojag

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
bostad_outsider
mp-outsider
connys