moderater_pan_sommar

Nytt besöksrekord för märsta.nu förra veckan

Den gångna veckan var märsta.nu:s bästa någonsin med nästan 58 000 unika besök och 95 000 totala: - Vi är nästan lite överraskande att vi slog det gamla rekordet så stort, när det händer nått i kommunen så är märsta.nu den sida som kommuninvånarna vänder sig till i första hand, säger Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare.

Rekord efter rekord slogs den gångna veckan. På fredagen var vi 17 134 unika läsare, vilket var ca 1500 mer än det gamla. På lördagen toppades den siffran med ytterligare 10 000 då 27 310 unika räknades in. Söndagen bjöd sedan på 16 160 unika. Samtliga tre är toppnoteringar för unika och totala besök på märsta.nu. Den gångna veckan lockade 57 919 unika vilket är 26 000 fler än det gamla veckorekordet som var från valet 2014 med 31 000 unika.
– märsta.nu är den naturliga platsen för kommuninvånare att läsa om aktuella saker, vill man ha information om det som händer i vår kommun så är det in till oss alla kommer. Vi har jobbat länge och hårt för förtjäna kommunfånarnas förtroende som etta och kommer att fortsätta anstränga oss varje dag för den saken, kommenterar Daniel Iskander, chefredaktör och ansvarig utgivare samt grundare för märsta.nu

Facebook samlar kommuninvånarna
På Facebook var det även stor respons på märsta.nu:s information om ISIS-lapparna och över 23 000 facebookanvändare hade nåtts samt att 176 användare delat artikeln via Facebook (senast räknat i måndags).
– Vår Facebook sida engagerar och vi är så klart även största media i kommunen med 4100 likes. På Facebook skapas debatt och kommuninvånare kan mötas för att diskutera olika saker i kommunen, den fyller en viktig funktion både för märsta.nu men även för kommunen, konstaterar Iskander.

helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida

Risk för skyfall i augusti

Nyheter Under fredagen var det ett kraftigt skyfall i kommunen med stor mängd nederbörd på kort tid. Risken för översvämningar är överhängande när det faller mycket regn på kort tid.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
social_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april

Brand på Broholmen

Blåljus Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

event_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
outsider_social
connys
sfs_out
nrh
ewas_outsider