defacto_pan2020
Skånela får förstärkning nästa säsong

Ny spelare till Skånela

Det var bara timmar sedan säsongen var till ända för Skånela men direkt dagen efter presenterar man Simon Källström som lånas ut från Ystad hela säsongen 17/18: - Vi är mycket glada över att få Simons namnteckning till nästa säsong, han är en viktig pusselbit i vårt lagbygge och en spelartyp som vi tidigare saknat, säger assisterande tränare Jesper Östlund.

centrum_artikel

Dagen efter att säsongen tagit slut presenterar Skånela två nyheter; Dels stannar Rasmus Nilsson kvar i klubben och från Ystad plockar man in Simon Källström som under den gångna säsongen varit utlånad till Division 1.
– Jag tycker det ska bli en härlig och kul utmaning att testa mina handbollskunskaper på en nivå som allsvenskan där allting går lite fortare och är mer fysiskt. Jag tror att Skånela IF kan passa mig bra för min utveckling och jag hoppas på mycket speltid. Jag tänker ta med mig allt jag lärt mig under mina tre år i YIF och hoppas på vidare utveckling i Skånela under kommande säsong, kommenterar Källström i ett pressmeddelande från Ystads IF.

Källström är född 1998 och har ett flertal J-landskamper på meritlistan. Jesper Östlund är glad över att få förstärka med skåningen:
– Simon har storleken, ett bra skott, ett fint rörelseschema och är en 2-vägsspelare. Jag är övertygad om att han kommer leverera på en hög allsvensk nivå. Jag är också oerhört stolt att Simon och Ystads IF HF ger vår förening förtroendet för hans fortsatta utveckling.

 

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

januari_helsida
2020_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

defacto_helsida

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

prima_helsida
swedol_outsider
meko_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider_jan
prima_outsider
centrum_sommar_out