eldsjal2024_pan
Skånela får förstärkning nästa säsong

Ny spelare till Skånela

Det var bara timmar sedan säsongen var till ända för Skånela men direkt dagen efter presenterar man Simon Källström som lånas ut från Ystad hela säsongen 17/18: - Vi är mycket glada över att få Simons namnteckning till nästa säsong, han är en viktig pusselbit i vårt lagbygge och en spelartyp som vi tidigare saknat, säger assisterande tränare Jesper Östlund.

centrum_artikel_host

Dagen efter att säsongen tagit slut presenterar Skånela två nyheter; Dels stannar Rasmus Nilsson kvar i klubben och från Ystad plockar man in Simon Källström som under den gångna säsongen varit utlånad till Division 1.
– Jag tycker det ska bli en härlig och kul utmaning att testa mina handbollskunskaper på en nivå som allsvenskan där allting går lite fortare och är mer fysiskt. Jag tror att Skånela IF kan passa mig bra för min utveckling och jag hoppas på mycket speltid. Jag tänker ta med mig allt jag lärt mig under mina tre år i YIF och hoppas på vidare utveckling i Skånela under kommande säsong, kommenterar Källström i ett pressmeddelande från Ystads IF.

Källström är född 1998 och har ett flertal J-landskamper på meritlistan. Jesper Östlund är glad över att få förstärka med skåningen:
– Simon har storleken, ett bra skott, ett fint rörelseschema och är en 2-vägsspelare. Jag är övertygad om att han kommer leverera på en hög allsvensk nivå. Jag är också oerhört stolt att Simon och Ystads IF HF ger vår förening förtroendet för hans fortsatta utveckling.

 

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host