centrum_host
Skånela får förstärkning nästa säsong

Ny spelare till Skånela

Det var bara timmar sedan säsongen var till ända för Skånela men direkt dagen efter presenterar man Simon Källström som lånas ut från Ystad hela säsongen 17/18: - Vi är mycket glada över att få Simons namnteckning till nästa säsong, han är en viktig pusselbit i vårt lagbygge och en spelartyp som vi tidigare saknat, säger assisterande tränare Jesper Östlund.

centrum_farsdag_artikel

Dagen efter att säsongen tagit slut presenterar Skånela två nyheter; Dels stannar Rasmus Nilsson kvar i klubben och från Ystad plockar man in Simon Källström som under den gångna säsongen varit utlånad till Division 1.
– Jag tycker det ska bli en härlig och kul utmaning att testa mina handbollskunskaper på en nivå som allsvenskan där allting går lite fortare och är mer fysiskt. Jag tror att Skånela IF kan passa mig bra för min utveckling och jag hoppas på mycket speltid. Jag tänker ta med mig allt jag lärt mig under mina tre år i YIF och hoppas på vidare utveckling i Skånela under kommande säsong, kommenterar Källström i ett pressmeddelande från Ystads IF.

Källström är född 1998 och har ett flertal J-landskamper på meritlistan. Jesper Östlund är glad över att få förstärka med skåningen:
– Simon har storleken, ett bra skott, ett fint rörelseschema och är en 2-vägsspelare. Jag är övertygad om att han kommer leverera på en hög allsvensk nivå. Jag är också oerhört stolt att Simon och Ystads IF HF ger vår förening förtroendet för hans fortsatta utveckling.

 

happyhomes_2019
fme_oktober

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
ica_oktober
colorama_april2
connys
greeknight_outsider
nrh