centrum_panorama2020
Skånela får förstärkning nästa säsong

Ny spelare till Skånela

Det var bara timmar sedan säsongen var till ända för Skånela men direkt dagen efter presenterar man Simon Källström som lånas ut från Ystad hela säsongen 17/18: - Vi är mycket glada över att få Simons namnteckning till nästa säsong, han är en viktig pusselbit i vårt lagbygge och en spelartyp som vi tidigare saknat, säger assisterande tränare Jesper Östlund.

centrum_artikel

Dagen efter att säsongen tagit slut presenterar Skånela två nyheter; Dels stannar Rasmus Nilsson kvar i klubben och från Ystad plockar man in Simon Källström som under den gångna säsongen varit utlånad till Division 1.
– Jag tycker det ska bli en härlig och kul utmaning att testa mina handbollskunskaper på en nivå som allsvenskan där allting går lite fortare och är mer fysiskt. Jag tror att Skånela IF kan passa mig bra för min utveckling och jag hoppas på mycket speltid. Jag tänker ta med mig allt jag lärt mig under mina tre år i YIF och hoppas på vidare utveckling i Skånela under kommande säsong, kommenterar Källström i ett pressmeddelande från Ystads IF.

Källström är född 1998 och har ett flertal J-landskamper på meritlistan. Jesper Östlund är glad över att få förstärka med skåningen:
– Simon har storleken, ett bra skott, ett fint rörelseschema och är en 2-vägsspelare. Jag är övertygad om att han kommer leverera på en hög allsvensk nivå. Jag är också oerhört stolt att Simon och Ystads IF HF ger vår förening förtroendet för hans fortsatta utveckling.

 

kcbygg_helsida
connys_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
nrh
swedol_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider