defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Nya stadsradhus till Steninge slottsby

Blooc och SHH Bostad har tecknat ett avtal om att uppföra 32 stadsradhus i bostadsrättsform.

centrum_artikel

Under våren kommer säljstart att ske för 32 stadsradhus i Steninge slottsby, det är arkitekter på Blooc som ritat husen.
– Vi är väldigt glada över att inleda ett samarbete med SHH Bostad eftersom vi under längre tid fört dialog med SHH om att hitta ett gemensamt första projekt att driva tillsammans. Vi båda brinner för bostäder och delar visionen om att utveckla bostäder som folk har råd att bo i, utan att kompromissa på samtida arkitektur och design, säger Bloocs VD Stefan Gustafsson.

Kvarteret kommer att heta BRF Slottsträdgården och ligger i Tun7. Bostäderna blir 99 kvadratmeter med ett socialt entréplan och ett privat våningsplan med fyra sovrum. Det anses motsvara behoven och budgeten hos den aktiva barnfamiljen enligt Blooc.
– Vi ser fram emot att utveckla Brf Slottsträdgården tillsammans med Blooc. De har precis som vi lång erfarenhet av att utveckla prisvärda och välplanerade hem med modern inredning och tilltalade design till ett bra pris. Något som också tilltalar oss är att Blooc tillsammans med sin delägare Derome kan erbjuda hållbara bostäder i trä, vilket vi gillar, uppger Johan Spång, projektutvecklare på SHH Bostad.

helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
studeravidare_helsida
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
outsider_sommarlov
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh