varmedagar_panorama
Nya BRF Trollberger byggs i RagvaldsboFoto: Pressbild/Riksbyggen

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

centrum_tvaar

40 nya seniorbostäder börjar säljas av Riksbyggen i Ragvaldsbo, BRF Trollberger, som ligger nära Sigtuna stadsängar.
– Det stora antalet intresseanmälningar som kommit in visar tydligt att det finns ett stort behov av fler lättskötta bostäder anpassade för den äldre målgruppen i Sigtuna, säger Stefan Nilsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, i ett pressmeddelande

Bostäderna riktar sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. Det byggs enligt Bonumkonceptet med utökad service med en bonumvärd vilket ska vara uppskattat enligt Riksbyggen. Föreningen kommer att ha tillgång till olika tjänster som exempelvis blomvattning, montering av hyllor, bärhjälp från affären. Det kommer också arrangeras sociala träffar för de boende. Planerad inflyttning är beräknad till hösten 2020.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida
karby_varme1
sangensemble
arlandagolf
happyhomes_2019
lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

connys
bonava_helsida
defacto_outsider
sh_oppet
bonava_outsider
extravaganza_outsider
karby2
ridskola2019_outsider