julbanner
Nya BRF Trollberger byggs i RagvaldsboFoto: Pressbild/Riksbyggen

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

40 nya seniorbostäder börjar säljas av Riksbyggen i Ragvaldsbo, BRF Trollberger, som ligger nära Sigtuna stadsängar.
– Det stora antalet intresseanmälningar som kommit in visar tydligt att det finns ett stort behov av fler lättskötta bostäder anpassade för den äldre målgruppen i Sigtuna, säger Stefan Nilsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, i ett pressmeddelande

Bostäderna riktar sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. Det byggs enligt Bonumkonceptet med utökad service med en bonumvärd vilket ska vara uppskattat enligt Riksbyggen. Föreningen kommer att ha tillgång till olika tjänster som exempelvis blomvattning, montering av hyllor, bärhjälp från affären. Det kommer också arrangeras sociala träffar för de boende. Planerad inflyttning är beräknad till hösten 2020.

sigtuna_funkis
sportfiskebanner2
icavalsta_julbanner
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

lager_bilnet
happy_homes_juli
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

fme_jul
julbanner2
defacto_host2018
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

vanster_jul
colorama_vinter
objekt3
outsider
komvuxq3_4
connys
objekt4
objekt2
funkis_2
nrh_lania
sigtunavatten_standard