Nya BRF Trollberger byggs i RagvaldsboFoto: Pressbild/Riksbyggen

Nya seniorbostäder byggs i Sigtuna

Intresset för seniorbostäder i Sigtuna anses vara stort och Riksbggen lanserar nu försäljning av 40 lägenheter i Ragvaldsbo intill nya Sigtuna stadsängar.

40 nya seniorbostäder börjar säljas av Riksbyggen i Ragvaldsbo, BRF Trollberger, som ligger nära Sigtuna stadsängar.
– Det stora antalet intresseanmälningar som kommit in visar tydligt att det finns ett stort behov av fler lättskötta bostäder anpassade för den äldre målgruppen i Sigtuna, säger Stefan Nilsson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen, i ett pressmeddelande

Bostäderna riktar sig till hushåll där minst en person fyllt 55 år. Det byggs enligt Bonumkonceptet med utökad service med en bonumvärd vilket ska vara uppskattat enligt Riksbyggen. Föreningen kommer att ha tillgång till olika tjänster som exempelvis blomvattning, montering av hyllor, bärhjälp från affären. Det kommer också arrangeras sociala träffar för de boende. Planerad inflyttning är beräknad till hösten 2020.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening