center_pan21
Kerstin Erholm ForsmanFoto: Pressbild/Samling för Sigtuna

Ny ordförande i (SfS)

Samling för Sigtuna valde förra veckan en ny ordförande i samband med årsmötet, Kerstin Erholm Forssman tar över ordförandeklubban.

Samling för Sigtuna som är Sveriges äldsta lokala parti går in i sitt 46.e verksamhetsår. I samband med årsmötet valde man en ny ordförande i Kerstin Erholm Forssman. Ny i styrelsen är också Stefan Lindqvist. Pär Engström, Harriet Nadell och Lars Björling omvaldes i samband med mötet. Sedan förra årsmötet är även Johan Welander och Bengt Stapelfeldt kvar i styrelsen.
– Vi har en föryngring i styrelsen som känns mycket positiv och nödvändig för att kunna arbeta med alla viktiga frågor i Sigtuna stad, säger Kerstin Erholm Forssman i pressmeddelandet från partiet.

Veteranen Lars Björling säger att han är glad över att Kerstin får ta över som ordförande. Hon har alla förutsättningar för att skapa ett bra arbetsklimat i styrelsen enligt Björling som är flerårig fullmäktigeledamot och partiets frontfigur senaste fyra åren.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

2020_helsida
connys_helsida
julmarknad_helsida
jul2021
centrum_helsida2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

valsta_jul_outsider
nrh
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
julmarknad_outsider
stationshusen_out
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys