centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Ny olycka vid Plantagen

Ytterligare en trafikolycka inträffade vid Plantagen, denna gång på Norrsundavägen i korsningen mot returvägen.

centrum_artikel

Två personbilar krockade i korsningen Norrsundavägen/Returvägen i höjd med Plantahen på lv 859. Det är bara ca 100 meter från morgonens olycka som skedde på väg 263. För en vecka sedan inträffade också en olycka på samma väg, ca en kilometer närmare Rosersberg där en brandman förolyckades. En person fick föras till sjukhus med okända skador.

Uppdaterad 19.59

speedy_helsida
kcbygg_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

marina_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

marina_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
nrh