centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Ny olycka vid Plantagen

Ytterligare en trafikolycka inträffade vid Plantagen, denna gång på Norrsundavägen i korsningen mot returvägen.

defacto_jul_artikel

Två personbilar krockade i korsningen Norrsundavägen/Returvägen i höjd med Plantahen på lv 859. Det är bara ca 100 meter från morgonens olycka som skedde på väg 263. För en vecka sedan inträffade också en olycka på samma väg, ca en kilometer närmare Rosersberg där en brandman förolyckades. En person fick föras till sjukhus med okända skador.

Uppdaterad 19.59

tp_helsida
greeknighthelsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

sigtunavatten_standard
defacto_jul
centrum_jul_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

julbord_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

happyhomes_2019
ica_oktober
fme_oktober
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh
julbord