moderaterna_sep2020
Arlanda maxar julresandet idag och i morgon torsdagFoto: Pressbild/Swedavia

Topp för julresandet redan nu

Onsdag och torsdag denna vecka är de mest intensiva dagarna för julresande på Arlanda. 230 starter och landningar inom inrikestrafiken genomförs idag och på torsdag är det en topp på utrikestrafiken med 450 starter och landningar.

Det är dryga veckan kvar till Julafton men redan nu sker den mesta av trafiken på Arlanda, ju närmare jul man kommer desto färre resor blir det och på julafton är det relativt lugnt på Arlanda. På onsdagen var det som intensivast inom jultrafiken med 230 starter och landningar för inrikestrafiken. Idag är det topp för utrikestrafiken med 450 flygningar. Under helgen och nästa vecka rör det sig på inrikessidan om kring 150-160 flygningar och på utrikessidan blir det 240 flygningar på självaste julafton.

Satsar på julvärdar
Arlanda satsar extra på julvärdar fram till 22:a december, sex stycken värdar finns i utrikesterminalen för att ge tips, info och vägledning i jultrafiken. Swedavia uppmanar resenärerna att vara ute i god tid på flygplatsen, särskilt sådana med mycket bagage eller ovana resenärer.

2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
festspec_host2020_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

defacto_helsida

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

kcbygg_aug_helsida
boisigtuna
centrum_helsida2020
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider