arlandagk_panorama
Norwegians Boeing 737 MAX 8Foto: Atle Straume

Norwegianplan fick vända till Arlanda

Norwegians plan av modellen Boeing 737 Max 8 kommer stoppas efter olyckan i Etiopien och ett plan fick vända hem till Arlanda uppger Aftonbladet.

centrum_tvaar

Ett plan från Norwegian fick vända hem till Arlanda halvvägs till destinationen Israel, anledningen var att planet är av samma modell som olycksplanet i Etiopien för några dagar sedan. Flera länder har stoppat planet från luftrummet och med anledning av det följer Norwegian i Sverige efter. Planet landade på Arlanda klockan 17.30 rapporterar Aftonbladet.

karby_varme1
ridskola_2019_helsida
connys

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

defacto_helsida
sangensemble
arlandagolf
icavalsta_semlor

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sigtunavatten_standard

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

banner_trerosor

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.