arlandagk_panorama
Norwegians Boeing 737 MAX 8Foto: Atle Straume

Norwegianplan fick vända till Arlanda

Norwegians plan av modellen Boeing 737 Max 8 kommer stoppas efter olyckan i Etiopien och ett plan fick vända hem till Arlanda uppger Aftonbladet.

rosta_sigtuna2

Ett plan från Norwegian fick vända hem till Arlanda halvvägs till destinationen Israel, anledningen var att planet är av samma modell som olycksplanet i Etiopien för några dagar sedan. Flera länder har stoppat planet från luftrummet och med anledning av det följer Norwegian i Sverige efter. Planet landade på Arlanda klockan 17.30 rapporterar Aftonbladet.

v_eu_helsida
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
nationaldag_helsida
mp_eu
moderaternamaj
bonava_maj_helsida
rosta_sigtuna2
varfest_helsida

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

v_eu
sh_oppet
moderaterna_maj_outsider
mp_eu_outsider
rosta_sigtuna
nrh
sap_outsider_eu
oppning_outsider
nationaldag_out
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
connys
colorama_april
fme_outsider