centrum_panorama2020
Norwegians Boeing 737 MAX 8Foto: Atle Straume

Norwegianplan fick vända till Arlanda

Norwegians plan av modellen Boeing 737 Max 8 kommer stoppas efter olyckan i Etiopien och ett plan fick vända hem till Arlanda uppger Aftonbladet.

centrum_artikel

Ett plan från Norwegian fick vända hem till Arlanda halvvägs till destinationen Israel, anledningen var att planet är av samma modell som olycksplanet i Etiopien för några dagar sedan. Flera länder har stoppat planet från luftrummet och med anledning av det följer Norwegian i Sverige efter. Planet landade på Arlanda klockan 17.30 rapporterar Aftonbladet.

happyhomes_2019
speedy_helsida
2020_helsida
salong_elisabeth_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

connys_helsida
defacto_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

sportlov_sigtuna
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

connys
nrh
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider