moderaterna_panorama
Nordea i Märsta upphör med kontanthanteringen i kassanFoto: Daniel Iskander/Arkiv

Nordea slutar med kontanthantering

Nordea i Märsta slutar med kontanthantering och närmaste uttagningkontor finns numera i Kista: - Är det kundservice, vad ska vi med Nordea till om de inte har pengar, säger en upprörd kund till märsta.nu

En upprörd Nordea-kund hörde av sig till redaktionen med anledning av att kontanthanteringen plockats bort, för att göra uttag får man nu bege sig till Kista, men för att sätta in pengar över 15 000 kronor på annan ort måste man även ringa och boka tid enligt kunden.
– Vad är logiken? Orkar de i inte räkna längre än till 15 000, dessutom har de inte tid att svara i telefon när man ringer, är det kundservice, jag vet inte vad jag ska med Nordea till om de inte har pengar, uppger kunden för märsta.nu

Hänvisar till automater
Janina Pfalzer, presskontakt vid Nordea, skriver i mail till märsta.nu att man anpassar tjänsterna efter vad kunder efterfrågar. Andelen kunder som använder kontanter minskar väsentligt år för år och det är en trend som återspeglas i samhället, menar hon. Men enligt Janina har man inte tagit bort möjligheten att få kontanter utan man har automatiserat processen:
– I Märsta finns det fyra uttagsautomater och en insättningsautomat som våra kunder kan använda, förklarar Janina Pfalzer, presskontakt på Nordea.

logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida

Lyckad Blåljusdag i Märsta Centrum

Nyheter I lördags var det Blåljusdag i Märsta Centrum: - Vi är mycket tacksamma för alla Märstabor som kom och gjorde dagen till en succé säger Helena Kihlanki, projektledare Trygg i Märsta.

helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
retro_helsida
liber_helsida
connys_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022