centrum_panorama_hostshopping
I anslutning till en förskola hittades personal vad Polisen tror är marijuana. OBS! Bilden är en genrebild och har inget med den aktuella förskolan att göraFoto: Genrebild/Daniel Iskander

Narkotikagömma vid förskola

När en förskolelärare skulle gå till jobbet 7 på morgonen upptäckte denne en påse med vad som misstänks vara narkotika utanför entrén: - Man kom in med en liten påse till Väsbys polisstation som nu ska analyseras, säger Mona Johansson, presstalesman vid Polisen Stockholm Nord, till märsta.nu

centrum_artikel_host

Läraren som skulle gå till jobbet fick sig en överraskning klockan 7 på morgonen då det låg en påse narkotika vid personalingången. Läraren tog upp påsen och sedan har det gjorts en anmälan till Väsbys polisstation förra onsdagseftermiddagen. Påsen har tagits i beslag enligt Polisens presstalesman Mona Johansson. Man misstänker att det är marjiuana. Det finns ingen misstänkt för brottet och analysen kan dröja enligt Mona Johansson.

Extra rondering
Med anledning av händelsen har den aktuella förskolan gått ut med information till föräldrar där man uppger att en utredning pågår och att förskolan och dess personal samverkar med polisen för att identifiera de personer som man antar ligger bakom. Det är många okända som huserar på förskolan efter stängning och på helger. Trygghetschefen i kommunen kommer att samordna arbete med trygghetsväktare för extra rondering förbi förskolan.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
1:a maj

Så firades första maj i Valsta

Politik Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

pantamera_avc_helsida

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

centrum_host_helsida
valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
stationshusen_outsider