defacto_pan2020
Karolina Windefalk (MP) uppger att styrelsen i partiet har förtroende för S. Med på bilden även Dan Rosenholm vars liberalerna redan lämnat koalitionen. Foto: Daniel Iskander

(MP) stannar i samarbete med (S)

Moderaterna bjuder in Miljöpartiet till samtal om ny kommunledning men vad märsta.nu erfar har man redan fattat beslut om att man har förtroende för Socialdemokraterna.

märsta.nu har tagit del av ett internt mail från Miljöpartiet där det framfår att man träffat Socialdemokraterna för att höra deras version.
– Vi har naturligtvis träffat S för att höra deras version och kan konstatera att UG har vinklat reportaget så att det ser illa ut, skriver Karolina Windefalk i mailet som gick ut till medlemmarna.

Mailet går också emot det pressmeddelande som Miljöpartiet skickade ut på torsdag kväll om att man ska ha ett medlemsmöte om saken 9:e maj. Karolina Windefalk skriver att styrelsen för MP i Sigtuna kan fortsätta samarbeta med S, givet att baracken rivs och ingen illegal spelverksamhet sanktioneras, att pizzerian försvinner samt att vi kan försäkra oss att inga osunda relationer finns mellan majoritetens partier och olika entreprenörer/föreningar eller dyligt.

Sent på onsdagen meddelade Moderaterna att man bjuder in Miljöpartiet till samtal om en ny kommunledning.

Fotnot: märsta.nu har sökt Karolina Windefalk för en kommentar

defacto_helsida

Allt fler besöker fritidsgårdarna

Ung & Student Kommunens fritidsgårdar besöks av allt fler ungdomar: - En vanlig fredagseftermiddag på Ungdomens Hus har vi mellan 50-100 ungdomar och övriga dagar brukar det variera mellan 40 till 70 besökare, säger Jens Storm, chef för Ung i Sigtuna.

centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_50
teatergrillen_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

nrh
teatergrillen_outsider
connys