centrum_panorama2020
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel

Polis: Tre personer greps misstänkta för brukande av falsk urkund då de försökte komma in i Sverige med falska handlingar via Arlanda. En anmälan om ofredande upprättades under natten sedan en form av dispyt uppstått i en lägenhet. Ingen person har dock gripits.

Väder: En molnig dag med ca +5 grader.

Trafik: Däckrester ligger i vägbanan mellan Märsta-Arlanda på E4S, men just nu är det inga problem i trafiken med anledning av det.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

happyhomes_2019
teatergrillen_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

centrum_helsida2020

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

2020_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
sportlov_sigtuna

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida

Klart med vilka som tar över hemtjänsten

Nyheter Kommunstyrelsen fattade på måndag beslut om vilka som får i uppdrag att ta över hemtjänsten i kommunen.

nrh
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider