moderaterna_juni
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu

Polis: Vid 7.30 larmades det ut om en befarad stöld på Stockholmsvägen där man såg två män gå in på en tomt och lasta på grejer i en bil och därefter lämnat. Men det är ingen konstaterad stöld eftersom det kan vara någon som lånar något meddelar Polisen. Klockan 00.42 omhändertogs en person på Märsta station för berusning, i samma händelse grep man också en efterlyst person. Någon av de båda är också misstänkt för narkotikabrott. Klockan 21.30 larmades polis till Wenngarn där en person körde ner i diket, polisen misstänker att de två personerna som fanns i bilen var berusade men det gick inte att styrka vem som verkligen körde. Patrullen tog bilnycklarna och låter meddela att bilägaren får hämta upp dem på stationen i Sollentuna.

Väder: SMHI har på nytt ändrat sin prognos för lördagen och det blir ca 20 grader och molnigt, regnet började falla vid 8-tiden och ligger kvar till ca 11. Därefter så det blir helt ok dag, men ingen sol.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Trafik: Inga störningar

Notera att det är mycket på gång idag. Märsta Visfestival i Äppelparken och att Märsta IK firar 90 år på Midgårdsvallen. Dubbla matcher för Märsta IK herr samt FC Arlanda. 

Uppdaterad kl. 10.40

steningeslottsommar
happy_homes_juli
sportfiskebanner2
sap_valet2018
socialutmarkelse

Kommunen hjälper till med foder

Notiser Kommunen kommer att samordna insatser så att lantbrukare i kommunen kan få foder: - Vi sätter in de resurser vi kan för att så långt det är möjligt försöka hjälpa djurhållarna undvika att tvingas nödslakta sina djur. Situationen är oerhört allvarlig och därför sätter vi in konkreta åtgärder för att hjälpa till, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Max får hjärtstartare

Notiser Max i Märsta får hjärtstartare installerad: - Som rikstäckande restaurangkedja har vi på MAX ett stort ansvar. Inte bara gentemot våra gäster utan också våra medarbetare. Genom att installera hjärtstartare och utbilda medarbetare är vi bättre rustade att hjälpa till vid nödlägen, säger Charlotte Zetterlund, personalchef på MAX Burgers.

val2018
nfc_vinter
objekt3
sigtunavatten_standard
objekt2
vuxentutbildning
sap_outsider
outsider_defacto
outsider_moderat
objekt4
veterankraft_standard
connys
yearlingsales
Norra Redovisningshuset
forskontor