julhandel
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu

marstac_aug

Polis: Vid 7.30 larmades det ut om en befarad stöld på Stockholmsvägen där man såg två män gå in på en tomt och lasta på grejer i en bil och därefter lämnat. Men det är ingen konstaterad stöld eftersom det kan vara någon som lånar något meddelar Polisen. Klockan 00.42 omhändertogs en person på Märsta station för berusning, i samma händelse grep man också en efterlyst person. Någon av de båda är också misstänkt för narkotikabrott. Klockan 21.30 larmades polis till Wenngarn där en person körde ner i diket, polisen misstänker att de två personerna som fanns i bilen var berusade men det gick inte att styrka vem som verkligen körde. Patrullen tog bilnycklarna och låter meddela att bilägaren får hämta upp dem på stationen i Sollentuna.

Väder: SMHI har på nytt ändrat sin prognos för lördagen och det blir ca 20 grader och molnigt, regnet började falla vid 8-tiden och ligger kvar till ca 11. Därefter så det blir helt ok dag, men ingen sol.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Trafik: Inga störningar

Notera att det är mycket på gång idag. Märsta Visfestival i Äppelparken och att Märsta IK firar 90 år på Midgårdsvallen. Dubbla matcher för Märsta IK herr samt FC Arlanda. 

Uppdaterad kl. 10.40

magget_dejt
forsmaleri
dackia_vinter2018
forskontor
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

banner_december
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

connys
slutstation
dogranch
vanster_mote
lindvagen27
jul2018
agy2
colorama_jan
blackfriday
cricketklubben
Norra Redovisningshuset
frisyr2018
nfc_vinter
vidargatan7
yrkesutbildningen
matcher_skanela
solrosvagen28
borg
jul2018
lions_standard