rantebanner
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu

sommar

Polis: Vid 7.30 larmades det ut om en befarad stöld på Stockholmsvägen där man såg två män gå in på en tomt och lasta på grejer i en bil och därefter lämnat. Men det är ingen konstaterad stöld eftersom det kan vara någon som lånar något meddelar Polisen. Klockan 00.42 omhändertogs en person på Märsta station för berusning, i samma händelse grep man också en efterlyst person. Någon av de båda är också misstänkt för narkotikabrott. Klockan 21.30 larmades polis till Wenngarn där en person körde ner i diket, polisen misstänker att de två personerna som fanns i bilen var berusade men det gick inte att styrka vem som verkligen körde. Patrullen tog bilnycklarna och låter meddela att bilägaren får hämta upp dem på stationen i Sollentuna.

Väder: SMHI har på nytt ändrat sin prognos för lördagen och det blir ca 20 grader och molnigt, regnet började falla vid 8-tiden och ligger kvar till ca 11. Därefter så det blir helt ok dag, men ingen sol.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Trafik: Inga störningar

Notera att det är mycket på gång idag. Märsta Visfestival i Äppelparken och att Märsta IK firar 90 år på Midgårdsvallen. Dubbla matcher för Märsta IK herr samt FC Arlanda. 

Uppdaterad kl. 10.40

sommar
brookevent
extra

Brand på uteservering

Blåljus Under natten brann det på en uteservering på Stationsgatan i Märsta: - Det har upprättats en anmälan, men jag kan inte se om vad, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

varumarke_defacto_sommar
extra

Man knivskuren i ansiktet: ”Helt oprovocerat”

Blåljus Tre okända män attackerade och misshandlade en man på öppen gata i Valsta. De knivskar honom i ansiktet innan de flydde från platsen. – Det verkar vara helt oprovocerat, säger stationsbefälet Marie-Louise Nilsson.

Man misshandlad på Stationsgatan

Blåljus En man misshandlades under natten av en bekant person på Stationsgatan: - Han behövde inte vård och kördes hem sen, säger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

Frisyr – Standard
standard_ridskola
colorama_jan
Norra Redovisningshuset
laudonsvag3a
sfssommar
uttervagen
connys
Festspecialisten – Standard
cricketklubben
lions_standard
standard
stationsgatan21a
standard
sommar