centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_jul_artikel

Polis: Tre personer misstänks för narkotikabrott, innehav/eget bruk samt förberedelse till stöld sedan de ertappats av polis på en av Arlanda flygplats parkeringar. De smög omkring bland bilarna varpå polis fattade misstanke och kontrollerade dem.

Väder: Molnigt och plus 3 grader hela dagen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen

centrum_jul_helsida
tp_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
julbord_helsida
happyhomes_2019

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

colorama_jul

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
sigtunavatten_standard
julbord
greeknight_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
connys
nrh