centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_jul_artikel

Polis: En bilbrand inträffade vid Norrbackaskolan under natten, minst en bil har brunnit.

Väder: Mild morgon med 6-8 grader, regn att vänta under förmiddagen och eftermiddagen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Det går långsamt på både E4S och E4N i närheten av Märsta, dock inga trafikolyckor som orsakar den långsamma trafiken.

tp_helsida
trainingpartner_jobb_helsida
ica_oktober

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

defacto_jul

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

fme_oktober

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
julbord_helsida

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

nrh
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
connys
greeknight_outsider
julbord