centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

defacto_jul_artikel

Polis: En anmälan om drograttfylleri och grov olovlig körning upprättades på Arlanda under natten.

Väder: Det är enstaka minusgrad under natten och morgonen, under dagen +2.

Trafik: Räkna med halt väglag på flera håll i kommunen då det är minusgrader i vägbanorna. Trafikverket varnar för halka på väg 263, 255 och E4.

Kollektivtrafik: Inga större störningar som påverkar pendeltågstrafiken till och från kommunen samt busstrafik.

happyhomes_2019
ica_oktober
centrum_jul_helsida

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

sigtunavatten_standard

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

greeknighthelsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

trainingpartner_jobb_helsida
julbord_helsida
defacto_jul
colorama_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

nrh
julbord
tp_outsider
greeknight_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider