centrum_host

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

Polis: Larm om brand i villa i Sigtuna kom vid midnatt efter att boende känt röklukt över området. Brandkår kontrollerade men ingen konstaterad brand. I övrigt en lugn kväll och natt i kommunen.

Väder: Kylig morgon med omkring 2-3 minusgrader, under dagen strax över 0.

Trafik: Risk för halka på väg 255, 263, Billbyvägen, E4. Men inga incidenter att rapportera om.

Kollektivtrafik: Växelfelet på pendeltåget mot Södertälje förbi Norrviken/Rotebro ska vara avhjälpt sedan 6-tiden i morse. SL uppmanar att ha koll via Appen om tiderna.

centrum_host_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

ica_oktober
fme_oktober

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
agy_oppethus

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

defacto_mustach_helsida

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

greeknighthelsida
colorama_april2
connys
nrh
agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider