centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Ingvar Vestin

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Polis: Det brann i en bil på Tingvallavägen vid 22-tiden som brandkår och polis kallades till. Bilen var enbart begränsad till den aktuella bilen då det inte stod andra i närheten. I samband med en trafikkontroll vid midnatt på Västra bangatan rapporteras en förare för att inte ha använt bälte.

Väder: 9 grader och molnigt idag.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Trenden vänder: Arbetslösheten ökar i kommunen

Nyheter Enligt ny statistik från Arbetsförmedlingen har arbetslösheten ökat både i Sigtuna kommun och i hela Stockholms län. Under februari månad noterade Sigtuna kommun en total arbetslöshet på 8,9 procent, en ökning med 0,5 procentenheter jämfört med samma period föregående år. Liknande trend syns även i resten av länet.

connys_helsida

Ny restaurang till äldreboende i Märsta

Nyheter I går invigdes den nya restaurangen på Ärlinghems äldreboende i Märsta, och det var ett ögonblick av jubel och firande när boendechef Barbare Huskaj och ordförande i vård- och omsorgsnämnden Josefin Brodd (M) klippte det ceremoniella bandet.

Så jämställt är det i Sigtuna

Nyheter På Internationella kvinnodagen presenterade fackförbundet TCO Jämställdhetsindex för länet baserat på hur föräldrar delar på föräldrapenning och VAB.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out