centrum_jul_panorama
Foto: Insändarbild/Ingvar Westlin

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

defacto_jul_artikel

Polis: Inga speciella händelser att rapportera om.

Väder: Milt med 6 grader på morgonen och 9 under dagen. Risk för lite nederbörd under kvällen.

Trafik: En lastbil som fått punktering står på E4S förbi Glädjen, i samband med bärgning av den kan det uppstå framkomlighetsproblem.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

ica_oktober
julbord_helsida
fme_oktober

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

centrum_jul_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

defacto_jul
happyhomes_2019
trainingpartner_jobb_helsida
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

julbord
tp_outsider
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
connys
greeknight_outsider