centrum_panorama2020

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel

Polis: Personal på en butik i Märsta aktiverade larmet när kunder blev hotfulla vid 20-tiden. Polisen hade nekat en eller flera personer i samband med att de ville köpa tobak, de blev då hotfulla. En anmälan om olaga hot upprättades.

Väder: Fem grader under morgonen men senare på dagen ca 13 grader och växlande molnighet.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

speedy_helsida
studeravidare_helsida
connys_helsida
kcbygg_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

defacto_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

sommarlov_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider