defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Magnus Forslöf

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel

Polis: En lugn natt i kommunen. En person misstänks för narkotikabrott för eget bruk efter att ha uppträtt påverkad på Arlanda.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

Väder: Kyligt med 3-4 grader under morgonen, senare under dagen ca 11 och växlande molnighet. Lördagen bjuder dock på en fantastisk höstdag med ca 20 grader och sol.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL

speedy_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

marina_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studeravidare_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

swedol_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider