defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Magnus Forslöf

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel

Polis: Det var stökigt i Märsta igår med misshandel, rån och fylleri. I Märsta påträffades en man misshandlad och fick föras till sjukhus, en person rånades varpå gärningsmannen greps och en man var berusad och uppträdde hotfullt inne på Max.

Väder: 16 grader och soligt.

Trafik: Lugnt på vägarna i kommunen

Kollektivtrafik: Inga större störningar enligt SL

speedy_helsida
marina_helsida
studeravidare_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

connys_helsida
sommarlov_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

studenten2020_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider