defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Ingvar Westlin

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

centrum_artikel

Polis: En man i 20-årsåldern blev under kvällen vid 20.30-tiden rapporterad för grov olovlig körning på Arlandaleden. Mannen delgavs misstanke men inget gripande var nödvändigt. Bilen fick bärgas från platsen eftersom mannen inte får köra vidare.

Väder: 16 grader, växlande molnighet och regn att vänta efter lunch.

Kollektivtrafik: Inga större störningar meddelar SL.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen

defacto_helsida
marina_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

kcbygg_helsida
studenten2020_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

sommarlov_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

studeravidare_outsider
sommarlov_outsider
marina_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider