sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu!

marstakalaset_artikel

Polis: En relativt lugn kväll och natt. Polis kallades till Sigtuna vid 20.22 med anledning av att en moped hittats i en skogsdunge. På Arlanda skar en anställd av sig fingertoppen, det visade sig vara en olyckshändelse och det gick även relativt bra för den anställde. Ingen anmälan upprättades i det fallet.

Väder: Molnigt och kring 13 grader under morgonen, som varmast ca 19 grader idag.

Kollektivtrafik: Inga större störningar, dock kan det förekomma trängsel på grund av att sommartidtabellen fortfarande gäller.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna i kommunen.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

arlanda_golf_juli
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum
kontor_thaifong
colorama_april2
sommar

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
defacto_helsida
defacto_outsider
connys
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
nrh